Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

oznam

 

 

 

 

 

 

Liturgický kalendár
V utorok (17.1.) je spomienka na sv. Antona, opáta.
V sobotu (21.1.) je spomienka sv. Agnesy, panny a mučenice.

Poriadok sv. omší
Sv. omše budú v pondelok, piatok a sobotu o 17.00. V utorok, stredu a vo štvrtok budú sv. omše ráno o 6.45. Budúca nedeľa je 3. nedeľa v cezročnom období, ktorá bola pápežom Františkom v roku 2019 vyhlásená za Nedeľu Božieho Slova. Sv. omše budú o 7.45 a o 9.30, pri ktorej bude spievať farský spevokol.

Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov
V dňoch 18.-25. januára v Cirkvi slávime Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov. Pridajme sa k spoločenstvu s ostatnými ľuďmi, ktorí sa na celom svete modlia za viditeľnejšiu jednotu Kristovej Cirkvi.

Projekt v predajni Tesco Turzovka a Tesco Krásno nad Kysucou
V dňoch 16. januára až 12. februára 2023 bude prebiehať hlasovanie v obchodoch Tesco v Turzovke a v Krásne nad Kysucou. Vložením žetónu môžete podporiť projekt s názvom „Obnovujeme ďalšie lavičky pri kaplnke na hore Živčáková“ podaný členmi občianskeho združenia „Pomôž iným” z Turzovky. Cieľom projektu je postupné obnovenie ďalších lavičiek pri kaplnke na hore Živčáková. Tento rok budeme sláviť 30. výročie posviacky Kaplnky Panny Márie Kráľovnej pokoja na Živčákovej, tak chceme aj naďalej skrášľovať jej okolie.

Upratovanie
Na budúci týždeň prosíme o upratovanie kostola veriacich od Dubači.