Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

deti kolektiv v tka a staskov 2022 spolocna

V sobotu 24.9.2022 sa skoro ráno zišli deti združené v Dobrovoľnom hasičskom zbore Korňa. Niektorým deťom zdravie nedovolilo zúčastniť sa, ale prišlo dostatok aj tých zdravých, v ruksakoch sa im kotúľala termoska s čajom a dvojo náhradného oblečenia. Tréneri Anabelka + Milan si ich už šikovali obliecť, medzitým ďalší dospeláci Paťo a Rasťo pristavili vozidlá a pomohli s naložením náradia.

Ako prvá súťaž začala v DHZ Staškov, kde trávnatá trať hostila viac ako 32 detských tímov. Naše šikovné dievčatá sa umiestnili na 3.mieste, kde dosiahli svoj osobný rekord 17:43 sek. a nemôžem zabudnúť na chlapcov, ktorí časom 17:15 sek. získali zemiakovú medailu – no ich čas bol taktiež najlepší v tohtoročnej sezóne.

Druhá súťaž sa konala poobede v DHZ Turzovka, kde sa lepšie darilo chlapcom a s časom 17:56 sek. dosiahli na druhé miesto, dievčatá sa aj napriek obrovskej snahe nedosiahli na medailové umiestnenie.

V piatok deň predtým bolo tréning – mokrý a chladný, v sobotu vyšlo slniečko a bolo aj teplejšie, príjemnejšie a hlavne nám šťastíčko prialo, preto chceme úprimne poďakovať trénerom detí v požiarnom útoku Anabelke a Milanovi za ich pevné nervy a obetovať svoj voľný čas, ďalej chcem poďakovať aj dospelákom z TFA Team, že detičky motivujú aj týmto smerom. Následne ďakujem aj ďalším dospelákom za odvoz detí a pomoc. Poďakovanie patrí aj rodičom, že nám dôverujú a zveria nám to najcennejšie, to živé striebro, čo doma tak zodpovedne vychovávajú. V našom Dobrovoľnom hasičskom zbore Korňa sa im zodpovedne venujeme a v prípade záujmu prijmeme aj ďalších drobcov a mládež.