Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

Logo SODBVážení občania, od 15. 2. 2021 sa začína Sčítanie obyvateľov aj v našej obci. Urobte aj Vy klik pre lepšie Slovensko a rozhodnite o tom, kam sa bude uberať naša krajina, ale aj naša obec ďalších 10 rokov.

Sčítať sa dokážete sami elektronicky z pohodlia Vášho domova, pričom vyplnenie formulára Vám zaberie približne 10 minút. Sčítajte sa cez formulár na https://www.scitanie.sk/ alebo pomocou mobilnej aplikácie.

Ak sa nemôžete sčítať sami, poproste blízku osobu alebo rodinného príslušníka, aby Vám pomohli so sčítaním sa. V prípade otázok zavolajte na Obecný úrad Korňa - Daniela Neherová č. tel.  041/4356 214.

Vopred ďakujeme všetkým obyvateľom za spoluprácu.

Vzor elektronického formuláru spolu s jazykovými mutáciami je zverejnený na https://www.scitanie.sk/scitanie-obyvatelov/vzor-scitacieho-formulara. Pre informácie o sčítaní môžu obyvatelia používať aj emailovú adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., alebo kontaktný formulár na stránke https://www.scitanie.sk/.