Nástroje pre uľahčenie prístupu

TEL: 041 4356 214
MAIL: korna@korna.sk

Vyberte váš jazyk

Prechod do čiernej farby znamená sprísnenie pravidiel.Osobnú návštevu Obecného úradu doporučujeme dôkladne zvážiť a využiť len v neodkladných prípadoch za dodržania prísnych hygienických opatrení.

Odporúčame využívať telefonickú, elektronickú či písomnú komunikáciu.

Kontakty: Tel. číslo 041/4356 214 alebo elektronicky na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Je dôležité, aby v súčasnej situácii, v čase pretrvávajúcej pandémie ochorenia COVID-19 mala verejnosť na pamäti dôležitosť dodržiavania síce základnej, no veľmi účinnej prevencie, a to je nosenie respirátora FFP2, dodržiavanie dostatočného sociálneho odstupu a pravidelné umývanie, resp. dezinfekciu rúk. Vďaka týmto trom zásadám významne bránime šíreniu ochorenia COVID-19. Pred osobnou návštevou sa však naďalej uprednostňuje telefonická a elektronická, prípadne písomná komunikácia s úradom.

Rešpektujte hygienické opatrenia

Každý návštevník je povinný rešpektovať prijaté protiepidemiologické opatrenia, dodržiavať hygienické opatrenia, najmä povinnosť mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom, dezinfikovať si ruky a dbať na dvojmetrový odstup.

Ďakujeme za pochopenie.